Ik heb veel dezelfde kleuren in mijn kledingkast

Ze stapt op me af: "He, jij bent Maria, toch?"

Ja, klopt! Ik volg je al een tijdje op Instagram en vind het zo inspirerend wat je deelt." Ik twijfel al een tijdje; ik heb veel dezelfde kleuren in mijn kledingkast en het gevoel dat ik steeds hetzelfde draag.Eigenlijk weet ik niet zo goed wat bij me past.

We hebben een leuk gesprek en die week krijg ik een appje van haar. We plannen een videocall in en bespreken haar wensen. Ze heeft een video-fotoshoot gepland staan en zou ook graag mooie sets hiervoor willen.

Voo rhaar eigen onderneming lanceert ze binnenkort een waardevol online programma.

We zitten samen aan de keukentafel en praten over wat zij belangrijk vindt, waar zij blij van wordt, waar ze tegenaan loopt en haarbelemmeringen. We praten over haar missie om christelijke introverte vrouwen in hun kracht te zetten. Wat haar drijft. We praten over vrouwen die zichzelf opde achtergrond plaatsen, luisteren naar hun kritische innerlijke stem en zichzelf niet genoeg vinden. Zonde, want elke vrouw is uniek en mag haar eigen talenten inzetten om zichzelf te laten zien. We zijn door onze Maker prachtig gemaakt.

We beginnen; we zouden de hele ochtend kunnen praten over onze missies die dicht bij elkaar liggen, maar beiden met onze eigen kennis en talenten, om vrouwen in hun kracht te zetten. We ontdekken haar mooiste kleuren, haar persoonlijke stijl en ik laat haar op een andere manier naar haar lichaam kijken. Ik laat zien hoe kledingstukken haar figuur op zijn mooist laten uitkomen.

Tijd om de theorie te vertalen naar kledingsets die echt passen bij haar, bij haar eigen persoonlijke stijl, in haar mooiste kleuren en pasvorm. Voor de video-fotoshoot combineren we uit haar eigen kledingkast prachtige sets, waarin ik haar stralend voor haar spiegel zie staan. Ik zie een krachtige vrouw met een duidelijke missie. En dit straalt ze uit. Juist dit wil je ook op beeld zien. Haar uitstraling zegt alles.

Ik leer haar hoe ze haar kleuren zo inzet dat het haar uitstraling versterkt. We combineren met de kledingstukken die in haar kast blijven prachtige sets. Zij heeft nu minder kledingstukken, maar wel meer sets, sets die echt passen bij haar.

Ik maak een wishlist met missende items die zij kan toevoegen, waardoor ze nog meer sets kan combineren met de kleding uit haareigen kast. Inmiddels zie ik regelmatig op Instagram de foto's voorbij komen van de shoot en zie ik een krachtige vrouw met een duidelijke missie. Haar hele branding klopt, en haar uitstraling spreekt meer dan woorden.